2019-11-29

Boekhoudkantoor Turnhout

Ac|s Accountants is een boekhoudkantoor voor alle soort ondernemingen in Turnhout. Met intussen 6 vestigingen vindt u steeds een kantoor in uw buurt, waardoor we dicht bij onze klanten kunnen staan en als vertrouwenspersoon voor de juiste toegevoegde waarde kunnen zorgen. Ieder individu binnen onze organisatie heeft zijn eigen expertise en inzicht waardoor we op verschillende vakgebieden ondersteuning kunnen bieden. Indien er toch een opdracht wordt aangereikt die buiten ons vakgebied ligt, dan kunnen wij beroep doen op zeer goede contacten met notarissen, advocaten of andere professionele experten.

 

Boekhoudkundige ondersteuning Turnhout

Van beginnende ondernemers tot internationale ondernemingen met jarenlange ervaring: boekhoudkantoor Ac|s Accountants doet er alles aan om uw onderneming te laten groeien. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Accountancy: wij verzorgen uw boekhouding van A tot Z, van zeer kleine tot zeer grote onderneming. U kan hierbij denken aan taken zoals advies en verwerking van uw administratie, btw-aangiften of opmaak en bespreking van tussentijdse cijfers.
  • Fiscaliteit: Ac|s optimaliseert uw fiscale situatie en zorgt ervoor dat alle aanvragen tijdig worden ingediend. Ons takenpakket bestaat onder andere uit de aangifte van verschillende soorten belastingen en successieplanning.
  • Juridisch: onze juridische afdeling kan u bijstaan in de opmaak en het nazicht van allerlei contracten zoals bijvoorbeeld een overname- of huurcontract. Bovendien bieden wij eerstelijns juridisch advies of stellen wij uw algemene voorwaarden op.

Heeft u ons boekhoudkantoor in Turnhout nodig voor andere bijstand ? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Boekhoudkantoor voor verschillende ondernemers

Alle types van ondernemingen kunnen van de diensten in ons boekhoudkantoor in Turnhout profiteren. Als middelgrote speler reikt onze kennis over het volledige terrein van de fiscaliteit en het financiële bedrijfsbeleid. Ac|s Accountants begeleidt u graag bij de volledige levenscyclus van uw onderneming, van start tot stopzetting of mogelijke overname. Bovendien kunnen ook niet alle ondernemerstypes op dezelfde manier geadviseerd worden. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste persoon in contact wordt gebracht.

  • Startende ondernemer: alle wettelijke en nuttige formaliteiten bij het opstarten van uw onderneming, kennen voor ons geen geheimen meer. Zo kunt u zich als kersverse ondernemer focussen op wat echt belangrijk is: uw nieuwe zaak.
  • Ondernemer: Ac|s Accountants heeft voor u alles in huis: een moderne aanpak, een mix van de juiste mensen in de juiste functie, een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring.
  • Internationaal ondernemer: ons boekhoudkantoor in Turnhout is lid van het wereldwijde netwerk van middelgrote accountants- en adviesbureaus ‘Premier International’. Zo zijn wij in de mogelijkheid uw internationale ambitites te ondersteunen.
  • Landbouw ondernemer: Ac|s is partner van het DLV Accountantsnetwerk waardoor wij voortdurend worden bijgeschoold op het vlak van de land- en tuinbouwwetgeving.

 

 

Contacteer onze boekhouders

Het hoofkantoor van onze groep is gevestigd in Ravels. Van hieruit staan meer dan 50 deskundigen dagelijks ons cliënteel bij op alle mogelijke vlakken, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Wilt u liever een kantoor in uw buurt? Geen probleem, naast ons boekhoudkantoor in regio Turnhout, beschikken wij over nog 5 andere kantoren. Neem telefonisch contact met ons op voor advies op maat of vul onderstaand formulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.