Ondernemen is een marathon en ver gaan doet u nooit alleen. Daarom is het belangrijk om op lange termijn een betrouwbare partner te hebben die u bijstaat voor zaken als accountancy en fiscaliteit.  “Meer dan 45 jaar tot uw dienst” is dan ook niet voor niets onze slogan

Gezond groeien op lange termijn 

Ac|s is een gevestigde waarde met de dynamiek van een nieuweling. Wij kennen de ondernemerswereld en combineren onze expertise in accountancy en fiscaliteit met een proactieve aanpak. Ongeacht uw markt of sector, wij ondersteunen uw bedrijf met financieel advies en fiscaal advies. Hiervoor kan u rekenen op:

Internationale ondernemers

Zoals we al zeiden: ver gaan doet u nooit alleen. Liggen uw ambities buiten onze Belgische landsgrenzen? Dan kan u als internationale ondernemer ook op onze diensten inzake fiscaliteit en financiën rekenen.

Met Ac|s zijn we lid van Premier International en ETL Global, twee internationale netwerken van middelgrote accountants- en adviesbureaus. Via deze netwerken kunnen we u in contact brengen met betrouwbare buitenlandse partners, gescreend op de kwaliteit van hun service en perfect op de hoogte van de lokale situaties in hun respectievelijke landen.

Profielen

Blijf up to date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.