Uw btw-aangifte indienen met een boekhouder

Wat is een btw aangifte en wanneer moet ik dit indienen?

Van zodra uw onderneming onderworpen is aan btw, moet u een btw aangifte indienen. De btw zijn de belastingen die u betaalt op uw gemaakte omzet. Dit bedrag betaalt u per maand, per kwartaal of per jaar. De meeste ondernemingen doen per kwartaal aangifte van de btw, maar dit is afhankelijk van het bedrag dat u moet betalen aan de belastingdienst. U kan uw btw aangifte zelf doen, maar u kan er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde boekhouder. Zo kan u zich voor de volle 100% bezighouden met het uitbouwen van uw onderneming.

Uw btw aangifte door een accountant laten maken

Een laattijdige of foutieve btw aangifte indienen kan tot stevige boetes leiden, die dan weer een fikse streep door de rekening van een zelfstandige betekenen. Uw btw aangifte laten indienen door een gespecialiseerd boekhouder is dus zeker veiliger. We herinneren u niet alleen aan de deadlines voor uw btw aangiftes, onze accountants en fiscalisten zijn ook getraind om fouten of onvolledigheden uit uw aangifte te halen. Zolang u ervoor zorgt dat uw documenten en facturen op tijd bij ons zijn, nemen wij de rest voor onze rekening.

Boekhouding digitaal doorsturen met Ac|s Connect

De coronacrisis heeft ons allen richting een digitale revolutie gestuurd. Met Ac|s Connect bieden we een gratis innovatieve en digitale toepassing voor het beheer van uw boekhoudadministratie. Via dit platform:

  • Hebt u 24/7 toegang tot uw boekhouding
  • Kan u ten allen tijde uw cijfers en evoluties raadplegen en documenten opsporen.
  • Dient u alles in wanneer het u het best uitkomt.

Je btw-aangifte of volledige boekhouding uitbesteden?

Wilt u graag uw btw aangifte of uw volledige boekhouding uitbesteden aan onze accountants en gebruikmaken van Ac|s Connect? We horen graag meer over uw onderneming en uw doelstellingen. Contact opnemen kan via onderstaand formulier of door een afspraak te maken bij een kantoor in uw buurt.

Stuur ons een bericht

Grote Baan 201, 2380 Ravels
Desmedtstraat 23, 2320 Hoogstraten
Lierseweg 238, 2200 Herentals
Sint-Antoniusstraat 16, 2400 Mol
Parklaan 44, 2300 Turnhout
Beukenlei 24, 2960 Brecht
Palmbosstraat 9a, 2990 Loenhout

Blijf up to date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.