Werken bij Ac|s

werken in eigen streek acs

Werken in eigen streek

persoonlijk groeitraject acs

Persoonlijk groeitraject

goede work-life balance acs

Goede work-life balance

aantrekkelijk loonpakket acs

Aantrekkelijk loonpakket

toffe sfeer acs

Toffe sfeer

digitale werkomgeving acs

Digitale werkomgeving

Onze werkwijze

Daag je kennis uit

Bij Ac|s werken we vanuit het principe knowledge is power. Want hoe meer we weten, hoe beter we onze klanten kunnen helpen. Samen met een uitgebreid netwerk van experten en collega’s zoek je steeds naar de beste oplossingen voor onze klanten. Je krijgt opleidingen en bijscholingen en denkt actief mee na over alle financiële, fiscale en andere bedrijfsgerelateerde vraagstukken.  

Daag jezelf uit

Een van onze belangrijkste pijlers is de permanente investering in jouw ontwikkeling als accountant én als persoon. Wij leren je ons vak en onze waarden en dagen je uit om steeds verder te denken. Gebruik je groeiende kennis en leer jezelf inleven in de situatie en doelstellingen van iedere klant. Zo creëer je zelf het ideale uitgangspunt voor een goede samenwerking.

Daag de toekomst uit

Werken bij Ac|s betekent ook werken met de toekomst. Wij zetten constant in op de digitalisering van onze diensten om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij maken je wegwijs in onze online platformen en leren je met onze systemen werken. Zo ga je direct en proactief met klanten communiceren en leer je ook via de digitale weg altijd de kwaliteit van je werk te garanderen.

Onze doorgroeimogelijkheden

Bij ons staat niet enkel de groei van onze klanten, maar ook de groei van onze medewerkers op de eerste plaats. Je kan jezelf als collega steeds verder ontwikkelen en je toekomst binnen onze organisatie zelf in handen nemen. Want hard werk wordt bij ons gegarandeerd beloond.

Junior Dossierbeheerder

Kom je van de schoolbanken of heb je een adequate opleiding gevolgd, dan start je bij ons als Junior Dossierbeheerder. Als Junior Dossierbeheerder maak je een volledig boekjaar mee onder begeleiding van je meter of peter (jouw teamleader). Deze leert je de kneepjes van het vak, de waarden en werkwijze van onze organisatie en staat altijd klaar voor je vragen. Bij Ac|s werk je minstens één jaar als Junior Accountant.

Junior dossierbeheerder acs

Senior Dossierbeheerder

Zodra je minstens één volledig boekjaar hebt doorlopen en zowel wij als jijzelf voelen dat je klaar bent, promoveren we je naar Senior Dossierbeheerder. Als Senior Dossierbeheerder krijg je je eigen klantportfolio en volg je al je dossiers autonoom op. Daarnaast moedigen we je in je nieuwe functie ook sterk aan om een ITAA-opleiding te starten.

Om een ITAA-opleiding te starten, moet je eerst een ingangsexamen afleggen. Als je hiervoor slaagt, start je bij ons intern aan je ITAA-stage. Deze zal 3 jaar duren. Tijdens de stage blijf je aan de slag als Senior Dossierbeheerder en zal je stapsgewijs meer verantwoordelijkheden krijgen.

senior dossierbeheerder acs

Expert of Teamleader

Als je na 3 jaar je stage met succes afrondt, ben je officieel een gecertifieerd fiscaal accountant. Naast je welverdiende diploma, krijg je dan ook de kans om naar je volgende carrièrepad toe te werken: expert of teamleader.

Expert

Ben je echt gebeten door je werk, maar voel je niet de nood tot een leidinggevende rol? Dan kan je jezelf gericht blijven verdiepen en uitgroeien tot een expert in je vakgebied. De financiële en fiscale wereld kennen voor jou geen geheimen meer en je wordt hét aanspreekpunt voor klanten en collega’s.

Teamleader

Ben je eveneens gebeten door je werk en heb je wel zin in een leidinggevende functie? Dan kan je verder groeien naar een rol als Teamleader.  Als Teamleader organiseer je het volledige reilen en zeilen van je team en zorg je voor een efficiënte samenwerking met de klant en tussen je collega’s. Daarnaast coach je ook onze Junior Consultants en leer je hen de ins en outs van ons vak.

expert of teamleader acs

Director

Ben je als Teamleader uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen Ac|s, dan kan je ten slotte Director worden. Als Director krijg je mee de verantwoordelijk over een van onze vestigingen en ben je een uithangbord voor onze diensten en waarden. Je helpt actief mee aan de groei, ontwikkeling en uniformering van je vestiging en Ac|s in het algemeen.

director acs
acs accountants team

Versterk ons team

Word jij het nieuwe lid van ons Ac|s-team? 

Blijf up to date!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.