Maak kennis met ons team

Ac|s Ravels

Het hoofdkantoor van onze groep is gevestigd in Ravels. Van hieruit staan meer dan 50 deskundigen dagelijks onze cliënten bij met raad en daad op alle mogelijke vlakken, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Van kleine starter tot gevestigde ondernemingen en groeibedrijven, uit alle mogelijke sectoren. Ook land- en tuinbouwers worden hier op hun wenken bediend. Kortom: advies op úw maat.

Contact
Vicky Bayens
Partner
The Thoai Nguyen
Partner
Ronny Luyten
Partner
Yves Krieckemans
Partner
Kelly Noels
Partner

Ac|s Hoogstraten

Vanuit onze vestiging in Minderhout (Hoogstraten) werken ongeveer 15 enthousiaste medewerkers dagelijks aan de diverse dossiers. Het gaat hierbij om zowel KMO-cliënteel, vrij beroepers alsook agrarische en aanverwante ondernemingen.

Contact
Koen Theys
Kantoorverantwoordelijke
Roel Fleerakkers
Partner

Ac|s Herentals

Ac|s Herentals werkt met een team van 16 medewerkers, waarvan ruim 1/3de met de kwalificatie van accountant-belastingconsulent en is in zijn geheel een sterke groep met veel ervaring! Onze focus ligt op een stabiel en fiscaal geoptimaliseerd dossier, met een visie op (korte en) langere termijn. Ac|s Herentals is sterk geëngageerd in de ondernemerswereld maar heeft ook een specialisatie in medische en vrije beroepen.

Contact
Dietmar Van Dyck
Partner
Geert Van Dyck
Partner

Ac|s Mol

Ons kantoor met zeer goede ligging te Mol staat u bij in alle boekhoudkundige en fiscale zaken met 9 medewerkers, onder leiding van Dirk Goris. Met 3 accountants in huis beschikken wij over heel wat kennis om alle mogelijke klanten verder te helpen. Door onze kleinere omvang staan wij dicht bij onze klanten en opteren wij voor een persoonlijke aanpak. Van éénmanszaak of kleine vennootschap tot KMO met een 10-tal personeelsleden in alle mogelijke sectoren staan wij u graag bij met raad en daad.

Contact
Dirk Goris
Partner

Ac|s Turnhout

Het kantoor van Turnhout is gevestigd op de Grote Markt waar 8 gedreven medewerkers zich toespitsen op een diversiteit aan dossiers. Een persoonlijke en doorgedreven aanpak staan centraal in onze dienstverlening.

Contact
Bert Clymans
Partner

Ac|s Brecht

Ons nieuwste kantoor is momenteel gevestigd in Wijnegem, Merksemsebaan 270. Eind september zal het kantoor verhuizen naar Sint-Job-in-'t- Goor (Brecht) vlakbij het oprittencomplex.

Contact
Marc Loonen
Kantoorverantwoordelijke
Jef Van den Bogerd
Kantoorverantwoordelijke