ACS Hoogstraten vindt nieuwe stek in Minderhout

2015-11-13

Daarom verhuizen onze kantoren van Meer naar een nieuwe locatie in de Desmedtstraat in Minderhout.

De verhuis is voor ons een logische stap. In Meer was er immers plaatsgebrek om klanten professioneel te onthalen. Dat probleem is vanaf 7 december opgelost: naast de werkruimtes zijn er in Minderhout vier ruime spreeklokalen.

Het was geen makkelijke zoektocht, aldus kantoorhouders Roel Fleerakkers en Koen Theys: ‘Het aanbod aan middelgrote kantoorruimtes is hier in de regio eerder beperkt. Misschien zijn we ook wat veeleisend geweest: we zochten immers naar een rustgevende werkomgeving waarin onze medewerkers optimaal kunnen functioneren maar waar we onze klanten ook in alle discretie kunnen ontvangen.’

Zo realiseert AC | S ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN ook in Minderhout volop zijn engagement voor een klantgerichte dienstverlening vanuit een sterke expertise. En dat voor de organisatie van de administratie, voor het verstrekken van up-to-date fiscaal advies en voor persoonlijke begeleiding en consulting bij het leiden van ondernemingen. Talloze bedrijven uit de Kempen plukken daarvan reeds de vruchten.