Music For Life – Ac|s op pad voor Markdal VZW – 21/12/2018

2018-11-21

Op vrijdag 21 december trekt Ac|s Accountants opnieuw de wandelschoenen aan voor Music for Life.

Een aantal sportievelingen gaat een tocht doen van 65 km. We starten aan het nieuwste Ac|s kantoor te Brecht en gaan dan via een aantal andere vestigingen van de groep (Hoogstraten en Turnhout) richting het kantoor van Herentals.

De overige, niet minder enthousiaste, collega’s gaan de collega’s de laatste 20 km vergezellen om dan samen aan te komen in de vestiging van Ac|s Accountants Herentals.

Het doel van onze actie is geld inzamelen voor Markdal VZW – dagopvang ’t Vonderke. ’t Vonderke is een kleinschalig initiatief dat dagopvang biedt aan kinderen en jongeren (0-21 jaar) die niet naar school gaan met een mentale en/of meervoudige handicap. Zowel in de voor- als in de namiddag worden er aangepaste activiteiten voorzien. Dit kan gaan van activiteiten zoals schilderen, verhaaltjes lezen ‘Multi Sensory Telling, beleven van muziek, basale stimulatie, rolstoelfietsen, snoezelen in de eigen snoezelruimte tot grotere activiteiten op verplaatsing zoals zwemmen, paardrijden en een daguitstap.

Het rekeningnummer dit jaar voor uw bijdrage: BE77 0837 3568 1042

Wij en Markdal VZW zijn jullie dankbaar