Maak van het bijhouden van een boekhouding kinderspel

2019-04-02
Via Made in Kempen kregen we de kans om wat meer te vertellen over factureren en het bijhouden van een boekhouding. Lees hier onze bijdrage.

Factureren en boekhouden: een nachtmerrie? Dat hoeft zeker niet zo te zijn. Met een digitaal facturatieprogramma dat gekoppeld kan worden aan het digitale boekhoudplatform Ac|s Connect, worden deze administratieve bezigheden een fluitje van een cent.

Een digitaal facturatieprogramma bewijst op meerdere vlakken zijn meerwaarde. Zo is het niet alleen overal beschikbaar, maar biedt het ook de mogelijkheid om er met meerdere mensen tegelijkertijd in te werken. Verder is het mogelijk om bestelbons en projecten te beheren, betalingen vlot op te volgen en (automatische) rappels te versturen. In sommige gevallen biedt het programma ook de optie van voorraadbeheer aan.

Daarnaast geeft het programma aan wanneer verplichte velden op een factuur ontbreken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een correct ondernemingsnummer, adres, datum van de factuur of om BTW-vermeldingen. Niet onbelangrijk, want een factuur moet immers altijd correct zijn. Zo kan de BTW-administratie later niet moeilijk doen rond de verplichte vermeldingen. Facturen kunnen dan niet verworpen worden en administratieve boetes worden vermeden.

Uw boekhouding, altijd en overal

Kiest u bovendien voor een digitaal facturatieprogramma dat probleemloos gekoppeld kan worden met Ac|s Connect, dan maakt u het administratieve plaatje helemaal af. Facturen worden zo automatisch doorgestuurd naar het digitale platform en van daaruit correct verwerkt. De kans op fouten bij het inboeken verkleint daarbij aanzienlijk.

Daarnaast bundelt Ac|s Connect alle gegevens in een handig financieel overzicht, waardoor ondernemers opnieuw ruimte krijgen om zich meer op hun zaak te focussen. De Ac|s Connect app, verkrijgbaar in iOS– en Android-versie, maakt het helemaal af. Uw digitale boekhouding is dan op elk moment en vanop eender welk apparaat raadpleegbaar. Het bijhouden van een boekhouding wordt dus echt kinderspel.

Meer informatie kan u uiteraard verkrijgen in onze kantoren.

 

http://www.madeinkempen.be/branded-content/business-tips/maak-van-het-bijhouden-van-een-boekhouding-kinderspel/