Ac|s zoekt boekhoudkundig talent

2020-02-03

In De Zondag, de regionale krant van de Kempen, konden we afgelopen weekend een advertorial lezen van Ac|s Accountants. Een artikel dat we hebben gepubliceerd omwille van onze openstaande vacatures. Wij zijn namelijk op zoek naar boekhoudkundige talenten die verlekkerd zijn op cijfers, de boekhoudkundige balans graag in evenwicht houden en die zich steeds blijven boeien in de wetten en plichten rond fiscaliteit. Met onze 6 vestigingen gelegen in regio Kempen is de kans bovendien groot dat je terecht komt bij een kantoor in jouw buurt!

Ac|s Accountans breidt uit

In zijn 40-jarig bestaan, kende Ac|s Accountants een gestage groei. Maar ook vandaag blijft het bedrijf uitbreiden, regelmatig is er vraag naar nieuwe medewerkers. “Vooral mensen met de juiste diploma’s en ervaring zijn hier welkom”. Juristen en accountants die het beu zijn om elke dag in de file te staan, mensen die op zoek zijn naar een meer afwisselende job, … Bij ons krijg je de kans om te werken met klanten uit verschillende sectoren.

Naast het geven van gespecialiseerd advies aan onze klanten, dragen we ook het welzijn van onze werknemers hoog in het vaandel. Onze medewerkers krijgen een goed loon, komen in een hecht team terecht en hebben glijdende werkuren. Bij Ac|s gaat het er erg collegiaal aan toe. In de verschillende kantoren worden er activiteiten georganiseerd, er zijn teambuildings en bedrijfsfeestjes waar medewerkers uit alle vestigingen elkaar tegen het lijf lopen en ook buiten de werkuren spreken onze werknemers wel eens met elkaar af. Zo wandelden we tijdens de Warmste Week voor het goede doel en we namen ook deel aan de team challenge en trail run ‘Moved To Help’. Kortom, wij zijn een erg dynamisch bedrijf.

"Fiscaliteit en cijfers zijn erg boeiend"

Jeroen, dossierbeheerder

"Er hangt hier een goede sfeer. Tussendoor mag er al eens gelachen worden en ook buiten het werk zijn we een team. Het menselijk contact en het feit dat je met zowat alle sectoren in aanraking komt, zorgt voor veel afwisseling. Fiscaliteit en cijfers zijn voor mij heel boeiend. Naast interne opleidingen volg ik buiten het werk nog cursussen om te kunnen doorgroeien. Dat wordt vanuit Ac/s niet verplicht, maar wel aangemoedigd."

Boekhoudkundige vacatures

Ac|s Accountants is steeds op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken. Op onze vacaturepagina voegen we regelmatig nieuwe vacatures toe aan de lijst. Wij bieden jou:

  • Werk in eigen streek
  • Persoonlijk groeitraject
  • Goede work-life balance
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Toffe sfeer

Hierbij een overzicht van onze openstaande vacatures:

Liever spontaan solliciteren? Wij zijn steeds op zoek naar ambitieuze dossierbeheerders en accountants. Ook voor een leuke en leerrijke stageplaats, kan je bij ons terecht. Wij maken hier graag tijd voor.

Solliciteren?

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team? Indien je interesse hebt voor één van onze vacatures of graag meer informatie wenst omtrent het werken bij Ac|s Accountants, kan je gerust contact opnemen met ons kantoor via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Tot binnenkort!