Ac|s verhuist kantoor Wijnegem naar Brecht

2018-11-15

Ac|s accountants en belastingconsulenten heeft zijn kantoor van Wijnegem verhuisd naar Sint-Job-in-’t-Goor (Brecht). Verder zet het bedrijf in op digitalisering waardoor klanten straks online hun dossier kunnen raadplegen.

6 kantoren

Ac|s accountants en belastingconsulenten heeft 6 kantoren: in Ravels, Turnhout, Herentals, Hoogstraten, Mol en sinds kort dus Brecht. “We huren nu een gebouw op een locatie die beter aansluit bij ons werkingsgebied”, aldus kantoorverantwoordelijke Jef Van den Bogerd. “Enerzijds bereiken we nog altijd Antwerpen, anderzijds sluiten we aan bij Hoogstraten. Op die manier proberen we de hele regio verder te helpen. Bovendien is ook onze bereikbaarheid nog verbeterd.” De 5 medewerkers van het kantoor zijn mee verhuisd.

Volop digitaal

Ondertussen is Ac|s accountants en belastingconsulenten al lang niet meer het boekhoudkantoor van de 20e eeuw. “We zetten hard in op digitalisering zowel aan de ingaande als aan de uitgaande kant. Daardoor verloopt de pure verwerking van facturen en documenten efficiënter en krijgen we meer tijd om onze klanten te adviseren. Momenteel zijn we testen aan het doen om onze klanten online inzage in hun dossier te geven. Dat zou vanaf begin volgend jaar mogelijk kunnen zijn.”

De helft van de klanten in portefeuille van het kantoor zijn kmo’s.