Lokaal advies op maat

Dankzij een lokale verankering in de Kempen staan we dicht bij onze klanten. Op die manier zorgen we als directe vertrouwenspersoon steeds voor de juiste toegevoegde waarde.

Voor elk type ondernemer het juiste advies

Dat niet alle ondernemerstypes op een identieke manier geadviseerd kunnen worden, spreekt voor zich. Daarom vinden we dat ook advies op maat voor zich spreekt. Dankzij ons gedreven team beschikken we over een brede kennis en brengen we u steeds met de juiste medewerker in contact.

Startende ondernemer

Als startende ondernemer verdient u de beste zorg, goed advies, een correcte visie, duidelijke lijnen, eerlijke uitleg en hulp bij het maken van de juiste keuzes. Voor minder gaan we niet.

Wettelijke formaliteiten

Alle wettelijke en nuttige formaliteiten bij het opstarten van uw onderneming kennen we als geen ander en handelen we voor u af. Op die manier kan u zich focussen op wat écht belangrijk is: uw nieuwe zaak!

Vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een eerste, vrijblijvend en kosteloos gesprek zodat we u van bij de start kunnen adviseren.

Ondernemer

“Meer dan 40 jaar tot uw dienst” is niet voor niets onze slogan. Uit deze jarenlange geschiedenis putten we een enorme knowhow, op ieder boekhoudkundig vlak, en hebben we een brede kijk op de constant veranderende ondernemerswereld.

Proactief meedenken

Die ervaring geeft ons ook een brede kijk op de constant veranderende ondernemerswereld. Het sterkt ons om proactief met u als ondernemer mee te denken.

Advies en begeleiding

Dankzij een stabiel personeelskader bouwt u een vertrouwensband op met uw vaste dossierbeheerder. Een moderne aanpak, een mix van de juiste mensen op de juiste job, een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring: alles is voor u in huis.

Internationaal ondernemer

Onze diensten reiken ver buiten de grenzen, te danken aan een divers internationaal netwerk.

"Premier International"

Als lid van “Premier International”, een wereldwijd netwerk van middelgrote accountants- en adviesbureaus, ondersteunen we uw internationale ambities. Met betrouwbare buitenlandse partners, gescreend op de kwaliteit van hun service en perfect op de hoogte van de lokale situatie, hebt u alle nodige garanties in handen. Bovendien gelden er vaste tarieven voor de Premier-dienstverlening en krijgt u binnen twee dagen antwoord op uw vragen aan een buitenlandse partner stellen.

Nederland

Een aantal van onze vestigingen liggen dicht bij de Nederlandse grens wat resulteert in een bredere expertise en nauwe samenwerkingen met accountantskantoren in Nederland.

Landbouwondernemer

Ook land- en tuinbouwers rekenen op onze expertise. Wij voelen ons zo thuis op ’t platteland en zij in de financiële wereld.

DLV Accountants

Ac|s is één van de tien partners van het DLV Accountantsnetwerk met in totaal 20 vestigingen over Vlaanderen. Ons DLV-team verleent deze service aan onze klanten in de land- en tuinbouw en aanverwante sectoren.

Progressieve aanpak

De DLV-partners gaan voor een progressieve aanpak op vlak van fiscaliteit en vennootschappen. Accountantskantoren die deel uitmaken van DLV Accountants krijgen voortdurend bijscholing rond de land- en tuinbouwwetgeving. Het volwaardig zelfstandig statuut van de DLV-partners zorgt ervoor dat ze als ondernemers met hun klanten omgaan. Meer informatie omtrent de dienstverlening via DLV Accountants kan u terugvinden op hun website.

Hoe realiseren we dit?

Een associatie werkt versterkend! Ieder individu heeft zijn eigen expertise, maar hoe meer je kennis kan delen, hoe sterker het inzicht. Het is een meerwaarde om bij collega-accountants terecht te kunnen voor specifieke, diepgaandere vragen. De ervaring leert dat het antwoord wel bij iemand klaar ligt. Verder blijven we actief investeren in de opleiding van onze medewerkers en steunen we de collega’s die zich willen vormen tot erkend accountant of belastingconsulent.

Digitaal dossier

Ac|s Connect helpt u evolueren naar een kantoor zonder papieren. Het is geen verplichting, maar de grote meerderheid plukt er de vruchten van en merkt dat de toekomst bij automatisatie en digitalisering ligt. De bedrijfswereld moet mee in de digitale versnelling en Ac|s Connect biedt daarbij diverse voordelen:

 • een volledig digitaal dossier in de cloud, overal toegankelijk
 • een volledig inzicht in uw cijfers met detail van alle kostenrubrieken
 • dashboards met duidelijke trends van de financiële evoluties binnen uw bedrijf
 • geen tijdsverlies met de input van manuele betalingen dankzij een periodieke export van betalingsbestanden
 • een foto van uw restaurantbonnetje volstaat om naar uw boekhouding door te sturen
 • tussentijdse rapportering van resultaten

Uw boekhouding bevat zóveel nuttige informatie en het zou zonde zijn om daar geen inzicht in te hebben. Met automatisering geraken we de komende jaren nóg veel verder. Daarbij zoeken we steeds naar een oplossing die ook voor u meerwaarde biedt.

Steeds bereikbaar

Als hoofdspeler in de Kempen, regionaal gespreid over zes kantoren, zijn we vlot toegankelijk en bereikbaar. U heeft altijd twee vaste aanspreekpunten die thuis zijn in uw dossier. Op die manier kan u altijd iemand bereiken voor vragen of bijkomende ondersteuning.

De juiste expertise

Dankzij onze schaalgrootte vindt u de juiste expertise voor de dagdagelijkse opvolging en optimalisaties binnen uw fiscaal dossier. Vanuit een jarenlange ervaring in duizenden dossiers beschikken we bovendien over een uitgebreid inzicht in de diverse takken van het ondernemen: van de bouwsector en productiebedrijven tot vrije beroepen, handelsondernemingen en zoveel meer. Voor een opdracht buiten ons werkdomein, doen we een beroep op zeer goede contacten met notarissen, revisoren, advocaten of andere professionele experten.

Erkend dienstverlener KMO-portefeuille

Via de KMO-portefeuille kan u tot 30% subsidies krijgen vanuit de Overheid voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Wilt u ook steun krijgen in het groeiproces van uw onderneming? Ontdek hier voor welke dienstverlening u gebruik kan maken van de KMO-portefeuille.

Wat mag u verwachten?

Accountancy

Uw boekhouding verzorgen we graag van A tot Z, van zeer klein tot zeer groot.

 • Advies en verwerking van uw administratie
 • BTW-aangiften
 • Opmaak en bespreking van tussentijdse cijfers

Lees meer

Fiscaliteit

Uw fiscale situatie optimaliseren en alle aangiftes tijdig indienen, behoort uiteraard tot ons takenpakket.

 • Aangifte personenbelasting
 • Aangifte vennootschapsbelasting
 • Successieplanning

Lees meer

Juridisch

Met raad en daad staat onze juridische afdeling u bij.

 • Opmaak en nazicht van allerlei contracten (overnamecontract, huurcontract...)
 • Eerstelijns juridisch advies
 • Opstellen van uw algemene voorwaarden

Lees meer

Hoe helpen we u groeien?

Groeien moet vooral op een gezonde manier gebeuren. De inzichten en expertise van een professionele partner die met u meedenkt vormen hiervoor de perfecte basis. Zo zorgen we samen voor stevige fundamenten in uw onderneming. Met een persoonlijke aanpak helpen u een stabiele groei te realiseren met een gezond rendement op lange termijn.